Partner login

Leverantörsbesiktning av stegar & ställningar

Wibe Ladders - Sverige

Att jobba säkert handlar i grunden om tre saker: välja rätt stege, använda stegen på rätt sätt och regelbundet inspektera den.

Dessutom ställer Arbetsmiljölagen tydliga krav på dig som arbetsgivare att förebygga olycksfall. Men att besiktiga en stege kan vara svårt och kräver både kunskap och erfarenhet. Vad är farligt, vad kan lagas och när är en stege förbrukad?

För att göra att det enkelt för er erbjuder Wibe Ladders leverantörskontroll av stegar, bockar och ställningar. Vår stegexpert utför inspektionen på plats och kontrollerar alla stegar, oavsett fabrikat. Varje godkänd stege märks med en signerad dekal som garanterar att stegen uppfyllde gällande krav vid inspektionstillfället. Krävs enklare reparationer för att stegen ska bli godkänd utförs de direkt. Vissa reparationer är det endast tillverkare som får göra för att typgodkännandet ska fortsätta gälla. Farliga stegar som inte motsvarar gällande krav sorteras bort och märks med spärrband.

Boka en steginspektion redan idag. Efter en besiktning utförd av en stegexpert från Wibe Ladders kan ni räkna med ökad säkerhet – i varje steg.

Priser (exkl moms)

4000 SEK. Självklart kan vi även skräddarsy lösningar för just dina behov med både utbildning och steginspektion på plats hos er, kontakta vår steginspektör för mer information.

Boka steginspektion idag

Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig att boka en steginspektion när det passar dig.


KUNDTJÄNST
Telelfon: 033 -723 75 50

Fråga oss