Partner login

En trappstege i sin egen klass

Wibe Ladders - Sverige

Trappstegen 90P är resultatet av 90 års innovativ tillverkning av stegar. Stegen är konstruerad med en extra stor plattform, fällbara skenor och en ergonomisk design. Enligt oss är det förmodligen den bästa stegen som någonsin har designats.

90P är en robust men ändå användarvänlig premiumstege med en konstruktion som kombinerar beprövad teknik och nya innovationer.

Baserad på 90 års erfarenhet

Trappsteg 90P lanserades i samband med att Wibe Ladders firar 90 år som företag och är ett resultat av lika många års erfarenhet av tillverkning av stegar. Stegen har utvecklats i nära samarbete med hantverkare för att säkerställa att deras behov tillgodoses.
Med lanseringen av 90P slutför vi vårt sortiment medan vi också uppfyller kraven från byggföretag samt hantverkarnas önskan om en produkt som är lätt att hantera. "säger Anton Lövgren, produktchef.

Tillverkad av ytbehandlad robust metall

Trappsteg 90P är helt tillverkad i metall med gedigen sammanfogningsteknik, vilket gör den extremt hållbar och garanterar en lång livslängd. Sidoprofilerna och hyllan är också ytbehandlade för att förhindra nedsvärtning av händer, kläder och omgivningar.

Extra stor plattform för en säkrare arbetsdag

Trappstegens extra stora plattform ger dig gott om plats att arbeta både effektivt och säkert på alla höjder. För att ytterligare garantera säkerheten har varje steg ett dubbelriktat halkskydd och extra djupa steg.

Vikbara fallskydd för att förenkla transporten

90P levereras med fällbara fallskydd som skyddar användaren mot fall på plattformens tre sidor. För att möjliggöra enkel transport och förvaring av stegen är fallskydden vikbara.

Multi-funktionel Hylla i metall

Den rymliga hyllan är tillverkad i metall för att säkerställa hållbarheten. Förutom att den är ytbehandlat för att förhindra fläckar, är det också utformat för att lagra en skruvmejsel och andra verktyg som hantverkare ofta använder.

Godkänd enligt ”Bra arbetsmiljöval” upp till 2 meter

90P är godkänd enligt ”Bra arbetsmiljöval” -reglerna upp till 2 meter. Detta innebär att stegen möter de krav som utvecklats av Riksbyggarnas säkerhetsgrupp för att minska antalet arbetsplatsolyckor.

Bra Arbetsmiljöval

55P är godkänd som “Bra arbetsmiljöval”, en svensk märkning för säkert arbete på höjd. Märkning avser 55P med en pattformshöjd på upp till 1,2 meter.

Kraven för plattformshöjd och fallskydd är olika beroende på steges höjd. Utöver det så finns det även mer generella regler som gäller för alla höjder.

Läs mer om'Bra Arbetsmiljöval

I sin egen class

90P är en robust men ändå användarvänlig premiumstege med en konstruktion som kombinerar beprövad teknik och nya innovationer.

Produktinformation

Fråga oss