Partner login

All Inclusive

Wibe Ladders - Sverige

Starta utomhussäsongen med
All inclusive-paket från Wibe Ladders 

När temperaturen ökar på vårkanten så ökar även aktiviteten utomhus och då gäller det att ha koll på att utrustningen man skall använda är i bra skick. Och om du skall arbeta på stegar och ställningar så är det extra viktigt att tänka på säkerheten.

Det gäller att kontrollera att utrustningen inte är sliten, eller att den inte exempelvis har blivit påkörd av en truck eller frostskadats av att ligga ute hela vintern, säger Elma Delic, produktchef på Wibe Ladders.

Dessutom bör man även kontrollera att man på arbetsplatsen följer senaste standard och riktlinjer. 2013 kom nya regler som innebär att den som bygger ställningar högre än två meter måste ha utbildning. Alla känner nog inte till detta så en del företag behöver kanske komplettera med ytterligare ställningsdelar och utbildning av sin personal, säger Elma.

All inclusive för enkel beställning

Att ha koll på vad som gäller kan vara svårt. Därför har Wibe Ladders lanserat konceptet All-inclusive, med fokus på säkerhet och enkelhet. Genom att erbjuda färdiga ställningspaket där alla delar man behöver kan beställas med ett enda artikelnummer, vill man göra beställningsarbetet för kunder så enkelt som möjligt.

– Våra ställningspaket är godkända enligt Europeisk standard och uppdaterade i enlighet med Arbetsmiljöverkets senaste regler. Det gör att alla som beställer en ställning från Wibe Ladders kan lita på att de jobbar säkert och enligt reglerna, säger Elma Delic.

Komplettera äldre ställning

– De kunder som redan har en Wibe-ställning kan enkelt komplettera den med de nya komponenter som krävs för att uppfylla kraven i nya regelverket. Har man en rullställning enligt tidigare standard behöver den kompletteras med bland annat stegar på insidan och förstärkt fallskydd, förklarar Elma Delic, produktchef på Wibe Ladders.

 Utbildning och inspektioner

Under namnet Wibe Academy erbjuder Wibe Ladders sedan flera år utbildning och inspektion av stegar och ställningar.

– Det har varit mycket uppskattat av kunderna. De slipper lägga tid och energi på att gå igenom sina stegar och ställningar, och kan istället fokusera på sin kärnverksamhet.

 

För mer information, kontakta:

Elma Delic, Produktchef, Wibe Ladders.

+46 (0) : , elma.delic@hultaforsgroup.com

Publicerat 13 april 2017.

Fråga oss