Partner login

Trappall 20TP - När du behöver nå lite högre

Wibe Ladders - Sverige

Vi presenterar BASE Trappall 20TP. En liten, säker trappall – lätt, mångsidig och alltid till hands när du behöver den.

Lätt att bära, säker att använda.

En trappall i aluminium med stabila säkerhetsfunktioner. ”Vår trappall 20TP är utformad för yrkeshantverkare, den är lätt att fälla ihop och bära så att den alltid finns nära till hands”, berättar Jesper Östergren, produktansvarig på Wibe Ladders. ”Den är mångsidig, stabil och säker – i butiken, på lagret, i hemmet eller på jobbet.”

Ren profil.

Trappall 20TP ger ett rent intryck – och håller dig ren. Den är tillverkad av anodiserat aluminium som inte svärtar ner dina händer och kläder, så att du kan fokusera helt på jobbet.

Lätt att bära och förvara.

Trappall 20TP finns i två storlekar, varav den minsta bara väger 3 kg. Lätt att fälla ihop, transportera, bära och förvara så att den alltid finns till hands när du behöver nå lite högre.

Perfekt för trånga – och många – platser.

Trappallen är perfekt för användning i trånga utrymmen. Tack vare den låga vikten och att den går att bära med sig, är den extra användbar för elektriker och andra yrkesanvändare som behöver byta position ofta när de jobbar. Den har ergonomiska, 120 mm djupa steg på båda sidor – 40 mm djupare än en trappall av standardmodell – så att du kan stå stabilt och bekvämt även under längre perioder.

BASE Trappall.

BASE Trappall 20TP är en liten, mångsidig trappall i aluminium för yrkeshantverkare som behöver en smidig stege hemma eller på jobbet.

Utforska alla trappallar och stegar i serierna BASE, PROF och PROF+ här.

Publicerat 27 april 2021.

Fråga oss