Partner login

Nytt komplett ställningssortiment

Wibe Ladders - Sverige

kOMPLETT STÄLLNING - ENKEL ATT BESTÄLLA, ENKEL ATT BYGGA PÅ

Ställningar från Wibe Ladders är enkla att beställa. Du kan beställa en komplett ställning för den höjd du behöver, eller börja med ett baspaket och bygga på med påbyggnadspaket till önskad höjd senare. Kom ihåg att vid högre höjder behöver du teleskopiska stödben och ska då välja baspaketet för hög höjd redan från början.

I påbyggnadspaketen hittar du allt du behöver för att nå en högre plattformshöjd. Wibe Ladders har fokuserat på att göra det enkelt för kunderna. När du köper en ställning från oss vet du att den är komplett, alla delar ingår. Du får en plattform varannan meter i bygghöjd och fyra stödben

Wibe Ladders scaffolding packaging scaffolds

De nya ställningarna har smarta lösningar för att göra hantverkarens arbetsmiljö så trygg och bekväm som möjligt. Diagonalstagning och en design som hindrar hjulen från att glappa. Gör att ställningen rör sig mindre.

Wibe Ladders scaffolding scaffolds locking clamp Den smart utformade låsklon har ett greppvänligt pistolgrepp med plats för två fingrar vilket ger dig mer kraft. Den slagtåliga låsklon kan även vila på rampinnen utan att låsa fast av misstag när du demonterar ställningen. Färgkodade stödben minskar snubbelrisken och färgkodade stag gör det enkelt att montera. Plattformsprofilen är rundad och skön att hålla i.

Säkerhet i varje steg är alltid högsta prioritet vid produktutveckling av Wibe Ladders. Det är inget undantag med vårt nya ställningssortiment. Våra kompletta ställningar inkluderar alltid plattformar varannan meter i bygghöjd, sparklist, stödben och låsklo. Låsklon håller ihop underliggande sektioner med ökad säkerhet under byggandet av ställningen. Tillsammans med våra kunder och som ett resultat av ansvändarstudier har vi utvecklat en mycket robust konstruktion som är byggs för att hålla i många år i vårt tuffa nordiska klimat.

det nya ställningssortimentet består av fyra olika ställningar vilka är godkända enligt EN 1004 Klass 3 och typtestad av SP under SPCR 064.

Wibe Ladders divider with frame

Det nya produktsortimentet består av följande ställningar:

Wibe Ladders scaffolding stairway tower st 1400Trappställning ST 1400.
Plattformshöjd 2.2 - 12.2 m
(plattform 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding rolling tower rt 1400Bred Rullställning RT 1400.
Plattformshöjd 2.2 - 12.2 m
(plattform 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding rolling tower rt 750Smal Rullställning RT 750.
Plattformshöjd 2.2 - 12.2 m
(plattform 0.75 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding foldable scaffold ft 1400Hantverkarställning FT 750.
Plattformshöjd 1.8 - 5.8 m
(plattform 0.75 x 1,8 m).

Publicerat 01 november 2012.

Fråga oss