Partner login

Trappstege 55P

Wibe Ladders - Sverige

Vår klassiska 55P har blivit ersatt med en ny modell med samma namn. Den har utvecklats från ett användarperspektiv av hårt arbetande hantverkare.

En robust stege för hantverkarens hårda vardag

55P är en robust stege för professionella användare som kräver kvalitet i varje detalj. Det perfekta valet för dig som vill ha en allsidig och pålitlig stege för varierande arbetsuppgifter. Innovativ infästningsteknik med FDS-skruv ger en stabil konstruktion med minimal svikt och riktigt lång livslängd. Godkänd som Bra Arbetsmiljöval upp till fem steg.

För att kunna bygga stegarna precis som du behöver ha dem - robusta, hållbara och bekväma att hantera - så har vi investerat i en hel ny helautomatiserad produktionsenhet vid vår fabrik i Nässjö.

Byggd för att hålla

55P har en riktigt robust konstruktion med rejäla glidskydd och aluminiumprofiler, metallplattform och en aluminiumhylla som är skruvad direkt in i sidoprofilen för maximal hållbarhet och livslängd.

Konstruktionen ger också en stege som sviktar minimalt så att du står riktigt stabilt.

Produkt Data

Stegen tillverkas med 8 olika plattformshöjder från 0,7 till 3 meter. Stegar med plattformshöjd upp till 1,2 meter (5 steg) är godkända som ”Bra Arbetsmiljöval”.

Gå till sidan med Produktdata

Flow drilling screw

De flesta stegar slits inte ut på grund av klättring utan på grund av övrig hantering. Våra nya stegar är hopskruvade med FDS-teknik (Flow Drilling Screw) som ger en mycket stabilare infästning och stegar med en betydligt längre livslängd.

Publicerat 06 september 2016.

Fråga oss