Partner login

Arbeta med oss

Wibe Ladders - Sverige

Wibe Ladders har tillhandahållit säkra lösningar för alla typer av arbete på höjd i mer än 80 år. Vill du vara en del av vår spännande framtid?

På Wibe Ladders sätter vi alltid den professionella användaren först genom att sätta säkerhet först i varje steg. Vi producerar högkvalitativa produkter och ägnar mycket tid och energi för att utveckla alla detaljer som gör varje produkt individuellt unik. Vi kontrollerar hela produktionskedjan, från första idé till den punkt där den färdiga produkten lämnar vår fabrik i Nässjö. Det finns med andra ord många sätt att vara med i vårt team.

Wibe Stegar är en del av Hultafors Group. Koncernen har åtta ledande varumärken som utvecklar innovativa arbetskläder, slitstarka verktyg och säker skyddsutrustning för att ge professionella bästa möjliga funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet på jobbet.

Låter intressant? Klicka här för att se de senaste jobbmöjligheterna hos Wibe Ladders och andra företag i Hultafors Group

Träffa våra medarabetare

  • Kaj arbetar på vårt lager. Hans favoritprodukt är en riktig klassiker: Trappstegen ASD+.

    "En riktig klassiker som påminner mycket som den ursprungliga stegen från 1920-talet."

  • Daniel arbetar med marknadsföring och hans favoritprodukt är Nivåutjämnande säkerhetsben.

    "Den överlägset bästa lösningen för att säkert arbeta på en lutande stege. Säkerhetsbenen minskar risken för de två vanligaste orsakerna till olyckor, det vill säga att stegen glider åt sidan eller på basen glider utåt från väggen. "

  • Jesper är produktionsingenjör i Nässjö. Hans favoritprodukt är Trappstegen 55P.

    "Jag har spenderat mycket tid på produktionslinjen för den nya 55P, och jag tycker att den nya stegen och robotcellen är fantastisk."

Säkerhet i varje steg

Wibe Ladders är den ledande nordiska tillverkaren av stegar och byggnadsställningar för professionella användare. I mer än 80 år har vi lett till utvecklingen av pålitliga stegar som uppfyller de allra högsta marknadsstandarderna.

Mer om oss

Made in Nässjö

Småland är känd för sin tillverkningsindustri, så det är en naturlig plats för vår fabrik, i utkanten av Nässjö.

Läs mer om hantverk och robotar

Vårt arv

Wibe Ladders är berättelsen om de många uppfinningsrika människorna som har lagt märke till företaget genom åren. Folk brukade säga att Wibe Ladders anställda var ganska geniala. Numera tenderar vi att kalla dem innovationsdrivna. För det är precis vad vi är.

Hur allt började

Fråga oss