Partner login

Made in Nässjö

Wibe Ladders - Sverige

Småland är känd för sin tillverkningsindustri, så det är en naturlig plats för vår fabrik, i utkanten av Nässjö.

Wibe Stegar började ursprungligen mycket längre norrut i Mora, men har varit baserade i Nässjö sedan 1996. Med ett strategiskt läge när det gäller logistik är Nässjö idealisk för att säkerställa snabba leveranser till kunder. Det är här våra 40 anställda tillverkar merparten av vårt sortiment, med ca 1 200 ton aluminium varje år för våra stegar. Eftersom vi har vår egen fabrik kan vi se till att allt vi producerar är av högsta kvalitet, tillverkas rättvist med respekt för människor och miljö.

Hantverk och robotteknik

Våra 14 000 kvadratmeters fabrikslokaler omfattar produktion, kontor, lager och testlaboratorium. Siten sammanför hantverk med modern robotteknik och helt automatiserad tillverkning.

Bli en del av vårt innovativa team

Wibe Ladders har tillhandahållit säkra lösningar för alla typer av arbete på höjd i mer än 80 år. Vill du vara en del av vår spännande framtid?

Läs mer om hur vi arbetar @ Wibe Stegar

Säkerhet i varje steg

Wibe Ladders är den ledande nordiska tillverkaren av stegar och byggnadsställningar för professionella användare. I mer än 80 år har vi lett till utvecklingen av pålitliga stegar som uppfyller de allra högsta marknadsstandarderna.

Mer om oss

Vårt arv

Wibe Ladders är berättelsen om de många uppfinningsrika människorna som har lagt märke till företaget genom åren. Folk brukade säga att Wibe Ladders anställda var ganska geniala. Numera tenderar vi att kalla dem innovationsdrivna. För det är precis vad vi är.

Hur allt började

Fråga oss