Partner login

Välja ställning

Wibe Ladders - Sverige

På vilken höjd arbetar du?

Alla våra modeller är inte godkända för samma höjder. Nedan kan du se den maximala plattformshöjden inomhus och utomhus och välja de modeller som passar dina behov.

Hur länge och hur tungt behöver du jobba?

För tyngre och längre arbeten är det mer effektivt och bekvämt att välja en modell med en större plattformsyta, se mätningar nedan. Trappställningen är det bästa valet, trapporna gör det lättare att bära utrustningen och den stora luckan gör det lättare att komma igenom.

Var arbetar du?

Naturligtvis är en mindre modell bättre om du arbetar i trånga utrymmen. Om du arbetar på ojämnt underlag så är ST eller RT modellerna de bästa valen eftersom de har höj- och sänkbara hjul, en funktion hantverkarställningen inte har.

Om du arbetar i trappor RT 750 är det bästa alternativet, se monteringsanvisning för mer information.

Transportera och bygga ihop

Desto mindre modell ju enklare är den att transportera. Om du väljer en trappställning kommer trappan att ta extra plats vid transport.

Hantverkarställningarna har en hopvikbar ram och den behöver inga stödben för den lägsta höjden, vilket gör dem smidiga att använda vid låga arbetshöjder.

Ställningar - All inclusive

Våra ställningar är utvecklade för vårt hårda nordiska klimat men är paketerade som en all inclusive-resa till Bahamas. Med våra kompletta paketlösningar får du allt du behöver för att arbeta säkert och i enlighet med reglerna.

Kolla in våra 5 All inclusive modeller

Academy - Utbilda dig för ett säkrare arbete

Wibe Ladders Academy erbjuder kurser inom två områden ¬ stegsäkerhet och ställningsbyggnation. Du får lära dig att arbeta säkert och enligt reglerna, så du sparar både kroppen och pengar.

Spana in våra Academy kurser!

Arbeta säkert

För att kunna arbeta säkert behöver du ta tre steg i beaktande; du behöver välja rätt produkt, använda den korrekt och efter du börjat använda den behöver den inspekteras regelbundet.

Lär dig att arbeta säkert

Fråga oss