Partner login

Arbetsplattformar

Wibe Ladders - Sverige

En arbetsplattform är ett mångsidigt verktyg som kan användas för ett stort antal uppgifter såsom underhåll, målning, installationsarbete och lagerarbete.

Med en arbetsplattform får du en större plattform, bättre fallskydd och högre stabilitet än på en vanlig stege. Du är säkrare med fallskydd på fyra sidor och kan arbeta med båda händerna.

De större plattformarna och det kraftiga fallskyddet ger dig bra utrymme för rörelse och balans, så att du kan fokusera på din uppgift och jobba mer effektivt. En arbetsplattform är också ett bra alternativ till byggnadsställningar, det är exempelvis lättare att hantera eftersom de inte kräver någon montering.

Du kan välja mellan 3 olika modeller. HAP och WP som bygger på samma lätta aluminiumkonstruktion och TMR som bygger på en robust stålkonstruktion. Oavsett vilken modell du väljer får du ett pålitligt verktyg med en stor plattform och robust fallskydd på fyra sidor.

Lätt och smidig arbetsplattform, WP.

WP är den lättaste modellen. Aluminiumkonstruktionen är stadig med lätthanterlig.

Utforska WP

Höjdjusterbar arbetsplattform, HAP

HAP är höjdjusterbar, vilket gör den flexibel och användbar i många olika situationer. Du kan vara säker på att alltid hitta den bästa och bekvämaste arbetspositionen så att du kan fokusera på ditt jobb.

Utforska HAP

Robust och stabil, upp till 3 meter, TMR.

TMR är uppbyggd av en väldigt stabil och stadig stålkonstruktion. Djupa steg och en bekvämare lutning gör att du kan arbeta både bekvämare och säkrare.

Utforska TMR

Wibe Ladders Arbetsplattformar, Funktioner

 • Lätt att transportera

  Dubbla hjul och en kompakt lättvikts aluminiumkonstruktion gör HAP och WP väldigt enkla att flytta och transportera - både upptällda och ihopvikta.

 • Bekväm och säker

  En lättare lutning på trappen och 110 mm djupa steg gör TMR extra säker och bekväm för dig som behöver klättra mycket upp och ner.

 • Arbeta på rätt höjd

  Våra plattformar är tillgängliga i nio olika höjder, från 1 till 3 meter.

 • Stor plattform

  Alla tre modellerna har stora stadiga plattformar i stål. Du får en stabil yta att stå på och bra med utrymme för att röra dig, så du kan jobba effektivt

 • Flexibilitet med en höjdjusterbar plattform

  HAP är höjdjusterbar mellan 1,1 och 2 meter vilket gör den väldigt flexibel och användbar i väldigt många arbetssituationer. Du kan vara säker på att du alltid hittar en bra arbetsposition - så att du kan fokusera på jobbet.

 • Fallskydd på fyra sidor

  Alla plattformar har fallskydd på fyra sidor, vilket ger dig en säkrare arbetsplats.

 • Ihopvikbar

  HAP och WP är ihopvikbara för enkel transport och förvaring.

Bra arbetsmiljöval

Alla våra nya arbetsplattformar - HAP, WP och TMR - uppfyller kraven för "Bra arbetsmiljöval" för alla höjder. Vilket betyder att de är ett bra val för säkert arbete.

Läs mer om Bra Arbetsmiljöval

Academy - Utbilda dig för ett säkrare arbete

Wibe Ladders Academy erbjuder kurser inom två områden ¬ stegsäkerhet och ställningsbyggnation. Du får lära dig att arbeta säkert och enligt reglerna, så du sparar både kroppen och pengar.

Spana in våra Academy kurser!

Arbeta säkert

För att kunna arbeta säkert behöver du ta tre steg i beaktande; du behöver välja rätt produkt, använda den korrekt och efter du börjat använda den behöver den inspekteras regelbundet.

Lär dig att arbeta säkert

Fråga oss