Om Wibe Ladders

Wibe Ladders är den ledande nordiska tillverkaren av stegar, arbetsbockar och byggnadsställningar för professionella användare. I mer än 90 år har vi lett utvecklingen av pålitliga stegar som uppfyller de allra högsta marknadsstandarderna.

Wibe Ladders är den ledande nordiska tillverkaren av stegar, arbetsbockar och byggnadsställningar för professionella användare.Wibe Ladders är den ledande nordiska tillverkaren av stegar, arbetsbockar och byggnadsställningar för professionella användare.

Säkerhet i varje steg

Allt vi gör bygger på kvalitet och säkerhet, från produktutveckling och produktion till leverans, och vårt arbete med att förbättra stegsäkerheten på arbetsplatsen. Du kan lita på att vi sätter säkerheten först i varje steg.

Wibe Ladders är en del av Hultafors Group som erbjuder ett brett utbud av premiumprodukter för proffs som måste ligga steget före. Detta stöd ger oss de muskler vi behöver för att vidga våra horisonter och sikta mot vårt nästa mål: att vara det ledande varumärket när det gäller Säkerhet i varje steg.

Vårt löfte

Business Director Johan Fräjdin berättar om vår filosofi och vårt löfte: att sätta säkerheten först i varje steg.

– När du köper en stege från Wibe Ladders finns det en sak du kan vara säker på: varje detalj, varje material och varje lösning har granskats in i minsta detalj och har noga utformats för att garantera din säkerhet. Det gäller hela vårt stora sortiment, från våra robusta arbetsbockar och ställningar till våra brand- och räddningsstegar. Lösningen vi erbjuder är säker på alla nivåer.

Vad är ”säkert arbete”?

– Säkert arbete handlar i grunden om att välja rätt lösning för rätt arbetsuppgift. Kommer du att arbeta på låg höjd, eller lite högre upp? Eller är din säkerhet när du klättrar upp och ner från höga höjder det viktigaste? Vi har övervägt varje enskild situation för arbete på höjder under utvecklingen av våra produkter.

Hur kvalitetssäkrar ni Wibe Ladders produkter?

– Alla våra produkter testas regelbundet av det svenska forskningsinstitutet RISE för typgodkännande i enlighet med rådande normer. Vi genomför också våra egna regelbundna tester, övervakade av RISE, för att säkerställa att alla våra produkter uppfyller de höga krav vi garanterar. För oss handlar allt i slutändan om en sak: du ska alltid kunna vara säker på att vi sätter din säkerhet först – i varje steg.

Om Wibe Ladders – Business Director, Johan Fräjdin
Om Wibe Ladders – Standarder och godkännanden

En hållbar standard

Wibe Ladders har ett starkt engagemang för att tillhandahålla våra kunder och slutanvändare användarvänliga produkter av hög kvalitet. Wibe Ladders är certifierade enligt följande standarder:

– SE-EN ISO 9001:2015

– SE-EN ISO 14001:2015

Användningen av ISO-standarder – tillämpade i hela organisationen – stöder vår ambition att kontinuerligt minska kostnaderna, uppnå ständiga förbättringar och i slutändan uppfylla kundernas behov och överträffa förväntningarna. Dessutom stöder det vårt åtagande att agera ansvarsfullt när det gäller vår miljö och bidra till en hållbar framtid.

Wibe Ladders – en del av Hultafors Group

Wibe Ladders har varit en del av Hultafors Group sedan 2007. I Hultafors Group ingår varumärken som Hultafors, Snickers Workwear, Solid Gear Footwear och Hellberg Safety för att bara nämna några. Tillsammans bildar de en unik produktportfölj som professionella yrkesmän kan lita på i alla lägen, varje dag.

Hultafors förser hantverkare med handverktyg som tumstockar, hammare, vattenpass och bräckjärn – utvecklade i samarbete med professionella användare. Innovativa och slittåliga arbetskläder som arbetsbyxor och verktygsbälten finns hos Snickers Workwear. För att skydda dina fötter erbjuder Solid Gear bekväma arbetsskor och säkerhetsskor. För att undvika hörselnedsättning orsakad av buller på jobbet kan du vända dig till Hellberg Safety, som ligger i framkant när det gäller aktiva hörselskydd med Bluetooth.Wibe Ladders är en del av Hultafors Group tillsammans med:

För mer information om varumärkena är du välkommen att kontakta oss.

Användningsvillkor | Integritetspolicy | Byt land | Cookiepolicy |