”All inclusive”-ställningar

Wibe Ladders ställningar är utvecklade för vårt hårda nordiska klimat och är konstruerade för att vara både säkra och enkla att använda. Med våra kompletta paketlösningar är det enklare än någonsin att köpa ställningar.

Välj rätt ställning. All inclusive-ställningarVälj rätt ställning. All inclusive-ställningar

För varje höjd finns ett komplett paket som är lätt att beställa; allt du behöver för att arbeta säkert och enligt reglerna ingår. Till exempel får du sparklister, stegfötter och plattformar för varannan höjdmeter som gör det säkrare att bygga och lättare att skicka delar till nästa nivå (ballast måste beställas separat). Alla delar finns även som reservdelar, så att du kan alltid få en ersättningsdel om något skulle skadas under användning eller transport.

Ställningar – Enkla att hantera

Fem modeller

Vårt sortiment omfattar robusta trappställningar, rullställningar och hantverkarställningar. Alla är i belastningsklass 3 och har tillverkats enligt samma höga krav på styrka och stabilitet. Vilken du väljer beror på hur hårt du arbetar, om du jobbar högt eller lågt, inom- eller utomhus, under kortare eller längre tid.

Trappställningar

En trappställning är det bästa valet om du ska utföra mer tidskrävande arbeten på högre höjder och behöver bära tungt eller skrymmande material. Den stabila trappan med djupa trappsteg underlättar transporter upp och ner på ställningen och den stora luckan gör det lätt att ta sig igenom. Plattformshöjder upp till 12 meter inomhus och 8 meter utomhus.

Rullställningar

En rullställning är ett bra val för arbete på högre höjder. Det finns en bredare modell (RT 1400) för mer stabilitet och utrymme att röra sig på, och en smalare modell (RT 750) för arbete i trånga utrymmen och för enklare transport. Plattformshöjder upp till 12 meter inomhus och 8 meter utomhus.

Hantverkarställningar

Hantverkarställningar är ett lite enklare alternativ. De når inte samma höjd och bör i första hand användas på hårda och jämna underlag. De är kompaktare, vilket gör dem enklare att transportera. Den hopfällbara bottenramen gör dem lättare att bygga; på lägsta höjd behöver du bara ramhjulen och en plattform.

Bekväm och enkel att hantera

Vi har jobbat mycket med de små detaljerna som gör ställningen bekväm och enkel att hantera. Låsklämmorna har ett pistolgrepp med plats för två fingrar, vilket ger dig mer kraft. De slagtåliga låsklämmorna kan också vila på ramen utan att låsas av misstag.

De olika stöden är färgkodade för att göra det enklare att skilja dem åt. Hjulbromsarna och låsen för ramar, plattformar och luckor är också färgkodade så det är lätt att hitta dem och komma ihåg att låsa dem.

Sidoprofilerna för plattformen har en greppvänlig design för att göra det lättare att lyfta och bära dem.

1 / 7

Extra stabilitet när man bygger på höjden

Våra ST- och RT-modeller är utrustade med robusta och höjdjusterbara, 200 mm stora hjul med robusta fästen som går långt upp i ramarna. Det ger hela ställningen en rejäl bas som ger extra stabilitet även när man bygger riktigt högt.

Ställningarna är även stagade med diagonalstag mellan varje 2-meters ramsektion. Detta ökar stabiliteten genom att det låser ihop sektionerna.

Ställningar – Stabilitet när man bygger på höjden

Typgodkända

Alla modeller är typtestade enligt AFS 1990:12 och 2013:4 och godkända enligt europeisk standard EN 1004, lastklass 3, vilket är den högsta möjliga för mobila ställningar.


Upptäck våra ställningar


Wibe Ladders är en del av Hultafors Group tillsammans med:

För mer information om varumärkena är du välkommen att kontakta oss.

Användningsvillkor | Integritetspolicy | Byt land | Cookiepolicy |